Вероятният заподозрян за смъртоносната стрелба по собственика на мотел  и

...
Вероятният заподозрян за смъртоносната стрелба по собственика на мотел  и
Коментари Харесай

Трима загинали след стрелба в мотел в Мисисипи, заподозреният открит мъртъв

Вероятният обвинен за смъртоносната пукотевица по притежателя на мотел  и двама негови чиновници на брега на Мексиканския залив и последвалата гибел на човек, прострелян по време на кражба на кола, е открит мъртъв след престрелка с полицията, оповестиха управляващите, съобщи Асошиейтед прес.

Съдебният доктор на окръг Харисън Брайън Суитцър разпознава вероятния обвинен като 32-годишния Джереми Рейнолдс.

Шефът на полицейското ръководство в Гълфпорт Адам Купър съобщи, че Рейнолдс се е укрил в магазин, откакто е избягал от откраднат автомобил.

Гълфпорт се намира на запад от Билокси, където в мотел " Бродуей Ин Експрес " е осъществена стрелбата.

Суитцър заяви пред медиите, че притежателят на мотела Мохамед Моеини, Лора Леман и Чад Грийн са били убити в мотела. Леман и Грийн живеели и работили там.

Полицията заяви, че след стрелбата в мотела различен мъж е бил прострелян по време на кражба на кола в Гълфпорт и по-късно е умрял при интервенция. Суитцър го разпознава като Уилям Уолтман, на 52 години.

Купър съобщи, че полицията е употребила изстреляла сълзотворен газ в магазина, където се е укривал Рейнолдс.

След като се пробвали да договарят с него и не получили отговор, служителите на реда влезнали в магазина и го намерили мъртъв, сподели Купър. Ще бъде осъществена аутопсия, с цел да се откри по какъв начин е умрял.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР